torstai 8. huhtikuuta 2010

Pieni lahja ylioppilaalle: shampanjalasi rannenauhassa

Tämän kivan lahjaidean olen kopioinut jostain Qaiku-keskustelusta Kittiltä (kiitos vaan!). Tuoreelle ylioppilaalle annetaan usein lahjaksi rahaa, mutta shekkikuori yksinään tuntuu joskus hieman viileältä lahjalta. Siksipä tulevia opiskelijavappuja varten tuunattu oma shampanjalasi on kiva pieni lisä vaikkapa rahalahjan oheen.



Ideana on, että lahjan antaja lupautuu täyttämään ko. lasin jokaisena tulevana opiskelijavappuna. Lasi kulkee kätevästi riennoissa mukana rannenauhastaan roikkuen, ja muovinen lasi kestää rajumpaakin menoa.



Lasin ostin Etolasta, ja pohjaan kirjoitin ääriviivatarroilla YO 2010. Rannenauha on mustaa samettinauhaa, jonka muotoilin lenkiksi tekstiililiimalla. Nauhan toisen pään kiersin pienemmälle lenkille lasin varren ympärille ja kiinnitin niin ikään tekstiililiimalla. Pyykkipoika puristi liitoskohtaa kuivumisen ajan.

Mukana on myös pieni kortti, jossa lasin käyttöohje kerrotaan. Koristeena on vielä valkoisesta harsosta tehty rusetti, jonka voi irrottaa. Ylioppilasjuhliin lasi kulki tällä kertaa shampanjapullon mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti