torstai 16. helmikuuta 2012

Uusia ihanuuksia Martha Stewartilta

Martha Stewartilta on julkaistu uusi toimistotarvikelinja kotiin, ja sisäinen pieni järjestysintoilijani hyppi riemusta. Tietenkään näitä ei voi tilata Eurooppaan, ja se on suuri vääryys. Mutta kukaanhan ei estä ihastelemasta, eihän? Niin fiksuja, niin nättejä, niin tyylikkäitä! Vai mitä sanotte näistä?

1) Liitutauluetiketit: etikettitarra, johon voi kirjoittaa liidulla, pyyhkiä ja kirjoittaa uudelleen; voidaan irrottaa jälkiä jättämättä


2) "Valkotauluetiketit": etikettitarra, johon voi kirjoittaa valkotaulutussilla, pyyhkiä ja kirjoittaa uudelleen; voidaan irrottaa jälkiä jättämättä ja liimata uudelleen.


3) Etiketit, jotka kestävät pakastuksen ja mikroaaltouunin, mutta irtoavat helposti, kun ne on kerran pesty astianpesukoneessa.


4) Haitarikansio, joka pysyy pystyssä itsekseen.


5) Kansioiden lisätarvikkeista löytyy jos jotakin; vetoketjullisia taskuja irtolapuille, muistilappupidikkeitä, värikoodattuja tarroja, kalenterisivuja... Näillä saisi aikaan sen täydellisen muistikirja-kalenteri-projektikansion, *huokaus*.


Tuotteita valmistaa Avery, ja myy Stapels. Toivotaan, että nämä löytäisivät tiensä joskus myös Suomen Staplesiin.

p.s. Olen muuten saanut Ameriikan tuliaisina Martha Stewartin askartelukamaa, mutta niistä sitten joskus myöhemmin lisää, kunhan saan tuliaiset käsiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti