perjantai 1. kesäkuuta 2012

Rahaa lahjaksi lompakkokortilla

Keväisin tulee usein annettua rahaa lahjaksi ylioppilaille ja muille valmistuneille. Halusin tänä vuonna tehdä jotain uutta, ja Martha Stewart Livingin askarteluosaston blogista löysin kivan ohjeen "lompakkokorteille".


Idea on yksinkertainen: kortin sisällä on pieni tasku seteleille lompakon tyyllin. Paperina käytin Tiimarista löytyneen skräppäyslehtiön sivuja, niissä oli hilekoristeet valmiina. 



Kortti koostuu kolmesta osasta: etu- ja takakappaleesta, sekä taskusta. Itse käytin kuvan mukaisia mittoja. Käytin tuumamittoja, koska nuuttasin osat MS Scoring boardilla, jossa käytetään tuumamittoja. Kulmat pyöristin käsin saksilla, kulmaleikkuri onkin seuraavana hankintalistalla... 



Toiseen korttiin teippasin kaksipuoleisella teipillä silkkinauhan ympärille, toiseen liimasin lyhyet nauhat etu- ja takakappaleiden väliin. Alkuperäisessä ohjeessa "lompakon" reuna oli viimeistelty ompeleilla, mutta minulla ei nyt ollut käytettävissä ompelukonetta. Sisäpuolelle tulee vielä lisää onnentoivotuksia sekä antajien nimet, ja sitten onkin valmista! Helppoa ja nättiä, minun mielestäni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti